(Android/iOS) Space Shooter: Galaxy Attack обманює більше дорогоцінних каменів
Mar 1, 2022 4:09:14 GMT
Post by placseystubkasceu on Mar 1, 2022 4:09:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Моні доїльний апарат! Гра коштує один долар, але вам доведеться витратити ще 1000 доларів, щоб продовжувати грати. Це не гра, щоб виграти гру! У цій грі немає виграшу, лише гроші (і реклама..) * Грати неможливо!
Для розваги — це добре, але PvP та покращення — це... Grind as Hell або ПЛАТИТЬСЯ, ДЛЯ ПЕРЕМОГИ.
Після 2 тижнів гри, щоб перевірити. Практично неможливо розвиватися без постійних виплат. Чудовий ігровий процес для початку, але стає нудним і одноманітним із незначним прогресом. Дорогі варіанти покупки з невеликим виграшем і годинами реклами для перегляду! Не рекомендую У відповідь на OneSoft - перегляд реклами дає дуже мало переваг !!
Геймплей був непоганим, і якби це була справжня гра з преміум-платою, я б заплатив. Але як є, це пекло мікротранзакцій, в якому я відмовляюся брати участь.
Вони забули додати в рамках останнього оновлення, що реклама почне з’являтися, перш ніж вони зможуть грати на рівні. Гарна гра, але пора рухатися далі.
Говорити про жадну до грошей гру, намагатися переміщатися по інтерфейсу, не натискаючи кнопки в меню, що зробило б мікропокупку, було складніше, ніж уникати ворогів у реальних місіях.
Не дає мені спати всю ніч
Розваги для 3.munutes, а потім починається реклама... А потім ще реклама. Потім реклама. І ще кілька оголошень.
Я ще не встиг грати в цю гру, але це, мабуть, глючно AF. Ви оновлюєте його щодня. Я можу тільки уявити, як часто ви оновлюєте бета-версію
Це не дає мені встановити його, я ненавиджу цю гру
Дуже важко заробляти нові кораблі. Вартість оновлення не велика, але грати в гру потрібно постійно.
Не вільний від реклами. Оплачений і повний реклами. Сміття.
Space Shooter: Galaxy Attack Arkaadmängud qbq
Space Shooter: Galaxy Attack Аркади oktm
Неприємні мікротранзакції. Гра ІСНУЄ просто для гравців. Могло бути справді весело, крім КОЖНОГО. ЗАВАНТАЖ. OF. ЕКРАН Є. БІЛЬШЕ. жебрацтво. ДЛЯ. ТИ. ДО. ВИТРАТКУВАТИ. ГРОШІ.
користувачу платити і вигравати гру це дуже погано
Супер гра!🤓🤓🤓 🌍🌎🌏
Щоб грати в цю гру, ви повинні купувати додаткові онлайн покупки, навіть якщо ви вже заплатили за гру! Також я не хочу сидіти і дивитися рекламу, щоб отримати очки в грі, за яку я заплатив! ONESOFT Єдиний спосіб допомогти – це створити законну гру, а не ту, за яку ви платите і знову повинні платити за бали, щоб продовжувати грати, а також дивитися рекламу! Зрозуміло, що я видалив вашу гру!!!
Це дійсно хороша гра, і я люблю різні літаки, які можна використовувати
Нормас
Геймплей у режимі для 1 гравця відмінний. Коли справа доходить до багатокористувацьких Pvp, то тут домінують гравці, які тривали роки (роки) і грошові кити. Кораблі повністю незбалансовані, що сприяє реальним готівковим кораблям. Найкращі кораблі купуються за 20 доларів США кожен. Дуже важка реклама для розблокування коробок і коліс. 2 кораблі відкриваються за переглядом 30-90 оголошень, і вони гірші за стартові кораблі. Загалом, якщо ви не збираєтеся витрачати багато $$, це не варте витраченого часу.
dc0454 Кендалл Сміт, я сказав, що втратив об’єднаний корабель не Cobra & Halo, а MEDUSA, корабель, створений комбінацією Cobra та Halo, був ВТРАЩЕН після того, як я оновив додаток
PVP, гільдії та всі онлайн-порції не працюють у цьому оновленні. Ви можете виправити цю проблему. Я зміню рейтинг після встановлення.
Дуже дорога гра і втрачені гроші
Неймовірно захоплююча гра. Настійно рекомендується.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade hyzp
Я намагався дати цьому шанс, але у світі мобільних ігор лояльність карається дедалі зростаючими тертями в ігровому процесі, щоб спробувати змусити з вас гроші. Зроблено для грошей, а не для розваги.
कार ड्राइविंग स्कूल कार का खेल एडवेंचर pny
Я б сказав, що це найкраща гра в космічний шутер, в яку я грав у своєму роді. Графіка може бути трохи більше, але принаймні я не використовую половину пам’яті телефону в програмі. Граю більше півтора року, можливо, 2, і мені все ще подобається. дякую, хлопці, за часті оновлення. без них я не знаю, що мені все одно було б цікаво. Космічний шутер ROCK'z!🤘👍
Не дозволяю мені пройти рівень!!, в обох іграх!, нереально.... все ще сьогодні?!, перевстановив вашу гру, і це все одно повертає мене до моєї власної гри!!, з якою у мене були проблеми в першу чергу, не дозволяю мені скинути його на початок!, чому?, і ЧОМУ ..ЦЕ вся моя інформація, все ще в грі, яку я видалив??. Буксирні ігри, в які я граю у ваші!, і проблеми з обома!!?, що ставить мене на рівень, коли я не завершив одну попередню, і НЕ відпускає мене назад?, знову..ЧОМУ?.
Забагато реклами, як-от між рівнями. Крім того, значна частина гри знаходиться за рекламними стінами. Я дуже ненавиджу цю тенденцію в мобільних іграх.
Я хотів би поставити негативні зірки цій грі, перш ніж завантажити її або зробити покупку, пам’ятайте про те, що ви ніколи не зможете досягти найвищої позиції в цій грі, ця гра та її оновлення призначені лише для найкращих гравців або гравців, які в неї грають роками для команди не існувало нових завантажувачів, і незабаром ви це зрозумієте, якщо завантажите цю гру....
Занадто важко, покладається на мікротранзакції. Дуже поганий хід.
Як учень 12 класу, який знову грає в баскетбол у першокласника
У нього весело грати, часто хоче грошей трохи.
Я отримав відповідь від розробників, і вони продовжують називати мене хакером і залишили мій обліковий запис на стадії блокування. Вони навіть не потурбувалися, щоб вирішити мої відсутні оновлення з попередньої гри або предмети, які я заплатив, за які я не отримав. Вони не намагаються піклуватися про платника, який витратив сотні на оновлення та події. Для хакера я ніколи навіть не наблизився до перемоги в події. Все почалося з того, що я запитав про зниклі речі, придбані раніше, а наступного дня я хакер.
MANOBVB
гарно
Мені подобається ця гра, і я радий, що вона безкоштовна. І кількість оголошень обмежена.
Це круто
чудова гра стала більшою!
Це хороша гра, мені дуже подобається гра, але я на 13 рівні мої попередні рівні не відображаються в тому випадку, коли я намагаюся купити корабель, який у вас є, розблокуйте боса 3, що я можу зробити