Post by placseystubkasceu on Mar 1, 2022 4:12:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več žetonov hack ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
V redu, najprej... Pot do zaostajanja in druga pot do številnih oglasov. Mislim, da mi ta hame sploh ni všeč
Ni mogoče igrati. Preveč oglasov.
Enostavno jo namestite na vaš iPhone ali iPad in začnite igrati v nekaj ... Foot Clinic - ASMR Feet Care · Hero Wars - Men's Choice Epic Fantasy RPG
Foot Clinic - ASMR Feet Care Fabularne rdq
JE LEPA IGRA, TODA OGLASI SE VEDNO POJAVLJAJO IN TRAJA VELIKO ČASA SAMO, DA PRIDETE DO NOVEGA PACIENTA. ZATO DA, PRIPOROČAM IGRAJO, ČE STE POTRPEŠNI. ČE NE, PA NE
Foot Clinic - ASMR Feet Care Ролевые rgm
pot do številnih oglasov, ni zabavno, ker se nenehno prekinja dobesedno vsakih 5 sekund, sledi 30-sekundni dodatek .
1. stvar. Oglasi se pojavljajo prepogosto, komaj lahko normalno igrate igro brez oglasa. 2. stvar. Vibracije so TAKO moteče, poskusite to popraviti, da se lahko ponovno igramo, je praktično nemogoče igrati, te igre sploh ne morem igrati, ker so vibracije tako glasne in je ne morem spremeniti.
Tako zelo obožujem to igro, ko sem žalosten in dolgčas, igram igro ves čas, hvala, ki ste jo kdaj naredili.
obiski se ponavljajo skoraj enako! in število oglasov je smešno. takoj ko pritisnete gumb, da dodatek prekine igro, bi lahko bilo zabavno. razumem, da so oglasi potrebni, ampak OMG
Tako je zabavno, ampak nekako samo vedno znova uporablja isti mehanik
Grafika je nekako nizka. Najbolj moteč del je nenehno oglaševanje, ki resnično uniči igro
Tako zaostaja, da je grozna in verjemite mi, da imam pregled igre, da je grozna igra, ne prenesite je
Go Escape! อาร์เคด qql
Zaradi prevelike količine oglasov tega ni mogoče igrati
nadležni oglasi, vendar je zabavno
To je odlična igra in če je preveč oglasov, samo izklopite wifi
Količina dodatkov v tej igri je nora! Brez dodajanja ne morete storiti ničesar več kot 10 sekund. Sama igra je zadovoljiva, a Holy dodatki so preveč nadležni, da bi jo sploh želeli igrati.
iPhone APP · نسخة سطح المكتب. إختيار اللغة - العربية.
ta igra res ni slaba, res je dobra igra in potrebujejo oglase za denar, ti bi potrebovali tudi denar
Igral je približno 3 minute skupaj in sem moral v tem času gledati 3 oglase!! PREVEČ OGLASOV!!!!!!!!!!!!
Točka programa, ki je potrebna za dokončanje tega tečaja, vendar tečaj ne bo sprejet, saj boste tečaj sprejeli vi, da dokončate ta tečaj
Prva stvar, preveč je oglasov, kot da igra dobiva vedno več oglasov. Za eno nogo je vsaj ena ali 2 oglasa, ki lahko trajajo do 30 sekund. Druga stvar, Vibriranje je zelo nadležno. Če lahko, prosim poskusite popraviti, bi bilo dobro. Igra je na splošno dobra, saj so samo oglasi in ne morete niti plačati, da bi oglase odstranili, saj so tam, le da lahko storite
The Soul (Intl) APK - Latest version 1.0.1 - Android Apps Game
Zame je popoln, ker se naučiš biti zdravnik za stopala in je zadovoljivo
Res-res zabavno!!! Ta igra mi je zelo všeč in mi je všeč
To je dobra igra, vse kar morate storiti je, da izklopite wifi na telefonu in nato igrajte v miru, če ste končali z igranjem g, potem lahko znova vklopite wifi na telefonu 🙂🙂
WOW!!! Preveč dodatkov. Neverjetna količina dodatkov. Ne morete niti končati igre, ne da bi se pojavil dodatek. To igro bom izbrisal 😫
Oglas ... oglas ... Poskusite zahtevati nagrado - ne, oglas! Počakaj ... Ste res želeli igrati igro? Kaj pa oglas ali 10 najprej?
Ta igra bi bila veliko bolj zabavna, če ne bi bilo jebanih oglasov vsakič, ko poskušate poskrbeti za svojega pacienta. Razumem, da morajo biti oglasi, vendar so tako pogosti, da je neprijetno!
Je zelo zabavno, vendar zelo zamudno in včasih vam ne pusti igrati
Kadar koli je vip stranka, se ne predvajajo oglasi in za nadgradnjo klinike, morate zbrati veliko gotovine, njen počasen proces, vendar je na splošno igra dobra
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol ijro etiladigan ypq
Ta igra bi bila zanimiva, če ne bi bilo oglasov pred in po VSAKOJ IGRI!!! To popolnoma pokvari zabavo!
Ta igra bi bila veliko boljša, če ne bi bilo toliko dodatkov, da se ne moreš odmakniti od količine oglasov, to je neumno
Preveč ponavljajoče se. Vedno znova isti postopki.
Toliko oglasov vam je potisnjeno, da igranje dejanske igre postane zunanja, sekundarna izkušnja.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Igranje uloga zqpj
Sem nov, btw sem našel to brez oglasa, tako da je zabavno
Veliko je oglasov, a precej zabavna igra
oglasi so prepogosti. Razumem potrebo po financiranju brezplačne igre, vendar bi zaslužili več denarja od prihodkov od oglasov, če bi oglaševali vsakih 5 operacij in za bonuse, sicer že zelo zgodaj izgubite bazo igralcev. Prijazen nasvet oblikovalca iger.