Post by placseystubkasceu on Mar 1, 2022 4:27:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone hackowanie klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Fajna gryka
Gadający Tom jest najlepszy i słodki kot
To świetna zabawa po prostu patrzeć, jak Tom rośnie od dziecka do dorosłego z dostosowywaniem i dbaniem o niego
Rozmowa z Angelą i rozmowa z Tomem są bardzo złe, żeby grać matkę, powiedziała, że jej córka powiedziała, że rozmowa z Angelą i Tomem jest przerażająca, więc nie zamierzamy w to grać, więc naprawdę musieliśmy w to nie grać Wiem, że to zabawne, ale są inne gry dla dzieci są lepsi niż ci są hakerzy, którzy muszą mi zaufać, powtarzają, są hakerzy, którzy muszą mi ufać, powtarzają, są hakerzy, trzymajcie się z daleka od rozmów Aplikacja Toma i Angeli Ginger's Ginger's 2 To Hank - od dziecka lol
Jest dobry i ok i ma zbyt wiele reklam w tej grze, byłem zły 😠 kiedy pojawia się dużo reklam
Po rr nie działa. Czarny ekran.
Gra jest dobra, ale reklam jest za dużo. We wszystkich grach dają reklamy, ale jest to przeładowane reklamami. Ale nadal jest to dobra gra w stopy.
Powieść się zepsuło
Bardzo fajna gra naprawdę(}Polecam Karzdemu :-)👍👍👍👍👍
Nie zapłaciłem za żadne reklamy i nadal je mam !! Ta gra to praktycznie jedna wielka reklama. To dobra gra i dość wciągająca, ale ponieważ krążą plotki, że przegląda twój ekran, nie sklasyfikowałbym tej gry jako przyjaznej dla dzieci. Również zakupy diamentów mówią, że usuwają reklamy na zawsze, ale tak nie jest. Jeśli myślisz o zdobyciu tej gry dla swojego dziecka, nie rób tego.
Pobierz My Talking Angela 5.6 iPhone za darmo - Downloadia
Zabawna gra. podoba mi się to. ale moim zdaniem jest zbyt wiele reklam. po pewnym czasie robi się trochę denerwujące
Cat Escape የተለመደ bol
Fajna gra wesołych świąt
Gra jest super, a takie gadanie, że tom ma czerwone oczy to nie prawda .polecam
Gra do bicia kota i tortowania najgorsza gra nasiwiecie🖕🖕🏿😆
WOW, tak dobre, naprawdę inspirujące gry, Tom jest bardzo sus i chcę być Tomem, kiedy dorosnę🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😋😋😋💅💅💅😢😈💀💀💀🐬🐬🐬😱😱⚰⚰⚰🚫🚫 🚫🤓🥱🥱🥱🥱👹😡😡🤯🤯🤯💃💃💃💃💥💥💥.
Nie ma otwarciem na masełkę
Ta gra jest naprawdę fajna i uwielbiam tę grę, ale Tom za dużo czasu śpi, może to zmniejszyć i Tom szybko się zmęczy, co jest naprawdę irytujące i nie ma sposobu na zarobienie diamentów
Nie chcę mi sie do instalacji ;-;
Odinstalowałem. Jest tak wiele reklam, że gra nie była przyjemna. Grałem w tym roku temu i zachowałem aplikację przez 6 miesięcy, a nawet wydałem pieniądze, ponieważ podobało mi się to i nie miałem cały czas wyskakujących reklam. Dzisiaj odinstalowany po 8 godzinach. Ojej! Dałem trójkę za świetną grafikę.
Spoko
Jak korzystać z tej aktualizacji albo chociaż diamenty to będzie 5 bo takie wszystko drogie że już napewno nikt nie będzie grał
我的湯姆貓 休閒 grmo
Tylko reklamy. Nie gra, ale aplikacja do oglądania reklam.
JD
My Talking Tom Ajanviete oxkm
Nie mogę załadować zapisów gry w Google Play. Proszę pomóż mi.
jest ok
Rekreacyjne »; Blocki »; Ściągnij ... My Talking Tom Friends; My Talking Tom 2; Islands; Candy Crush Saga; My Talking Angela; Hay Day; Bubbu – My Virtual
To bardzo, bardzo zła gra. Co 5 minut pojawia się reklama. Zdobądź tę grę, mając mniej reklam. To BARDZO BARDZO denerwujące. NIE pobieraj tej gry !!
"My Dino Friend" - gra EKIPY to… nudne tamagotchi? Fani
マイ・トーキング・トム (My Talking Tom) ミニゲーム wrss
Kup talking tom w kategorii Maskotki, pluszaki, przytulanki dla dzieci na Allegro- Najlepsze oferty na ... My Talking Tom gadający pies Ben E_6_5 (1) 2.
My Talking Tom Hygge iyu
Kiedyś było fajnie bez reklam, teraz pojawiają się reklamy we wszystkim, co robisz.
fajna gra
Na masowych kamerach w ale może być nawet SPK xD
Brak niestety nie ❌
Zbyt wiele reklam. Niemożliwe, żeby moja córka bawiła się dłużej niż kilka minut bez przerwy. Dostępne są znacznie lepsze gry.
Więc usłyszałem całą teorię „Tom ogląda cię”” i pomyślałem, że to fałszywa, więc postanowiłem spróbować. Ustawiłem więc alarm na 2:56 w moim telefonie, a kiedy alarm w moim telefonie się włączył, przesunąłem go i widziałem Toma, myślałem, że to tylko iluzja. Więc otworzyłem telefon i już rozmawiał z Tomem, ale myślałem, że to tylko moje rodzeństwo. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem MÓWIĄCEGO TOM TRZYMAJĄCEGO KOTA ZA SZYJĘ!!!! (przerażam się, proszę o pomoc)